Hvem er du når du har selvtillit?

Sol har en skremmende innvirkning på meg. Jeg er så glad. Og det kjennes helt rart. Blir jeg lurt, er det noe som prøver å viske bort sannheten for så å droppe meg ned i den i morgen? Nei, vet du hva, det er ikke tull. Jeg er glad. Og den følelsen er verdt hver positiv tanke. Jeg har vært glad siden jeg stod opp. Det er fredag, jeg har hatt på meg hullete bukser, hørt på Amy Winehouse og Lana Del Rey, blitt ferdig med halvdagsprøven, ledd sammen med venner som betyr utrolig mye for meg, spist usunn drittmat med vennene mine fordi jeg endelig kan nå som det er fredag og tatt sett med pullups ute i hagen da jeg kom hjem. Oppi det hele har jeg slukt solstråler. Takk og pris at sola er her, og ikke minst våren. På et vis føler jeg at jeg lever for sommeren. Så snart jeg merker vårtegnene, blir det på en måte vår inni meg også, haha.

Jeg knytter gjerne glede til det å ha selvtillit. At man gjør ting som gjør at man føler seg komfortabel med seg selv, og bare er glad i øyeblikket. Selvtillit for meg er når man gjør noe som klaffer så bra med hva man liker og er inni seg, at det får en til å glemme alle komplekser med seg selv og alt det irriterende man grubler over med livet generelt. Man bare lever. Det er slike opplevelser jeg aldri glemmer, det er de som står sterkest i minnet. For de har betydd så mye. Hvem er du når du har selvtillit? Kan du egentlig si at du er noen andre enn deg selv? Når jeg er glad merker jeg at det er fordi jeg føler meg fri til å være den jeg er. Men jeg klarer ikke å forstå hvorfor jeg på akkurat det tidspunktet og til den tiden klarer å være meg selv. Er det bare flaks, bare tilfeldig? Har jeg gjort noe for det? Skulle gjerne likt å vite hvem eller hva det er som styrer følelsene mine. Det er i hvertfall ikke meg, samme hvor mye du måtte påstå at man skaper gleden selv.

        Processed with VSCOcam with t1 preset
  Made with Repix (http://repix.it) Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

//sommerminner

- Ingvild

  • Dato:26.02.2016
  • Klokken:18:46
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Ingrid

Dato: 26.02.2016 Klokken: 19:07

Forstår deg utrolig godt. Tror ikkje me har godt av det mørke, det drar ned på alt me har... Blir så utrolig glad og positiv sjøl når det e sol og fint vær, det hjelpe på alt..!

Fine bilder og utrolig bra skrevet som vanlig, stå på du! :))

Ingvild

Dato: 26.02.2016 Klokken: 19:10

Ingrid: Off, nei, sant! Tusen takk Ingrid. Du gjør meg hvertfall glad:))

Skriv en ny kommentarINGVILD
En tankeblogg. Jeg interesserer meg for trening, natur, skriving, musikk og kunst.


Design


» Designet er laget av: Heidi

hits